Colofon en Privacy

Vormgeving en realisatie
10uur

Disclaimer

De content is door Brasserie Maritime met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient aan ons te worden verzocht.

Privacy

Op deze website maken we gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe de website gebruikt word. De verkregen informatie wordt - inclusief uw ip-adres - door Google opgeslagen op hun servers. 

Daarnaast maken we gebruik van remarketing om later relevante advertenties te tonen op externe websites. We maken hiervoor gebruik van externe leveranciers, waaronder Google, welke cookies gebruiken om de relevante advertenties te kunnen tonen. Indien gewenst kun u zich afmelden voor het gebruik van Google-cookies via de pagina Instellingen voor advertenties van Google.